Odważni (2011)

Courageous
Dramat więcej
Jako oficerowie policji, Adam Mitchell, Nathan Hayes i ich partnerzy chętnie zmagają się z wszystkim najgorszym, co oferuje świat, jednak pod koniec każdego dnia stawiają czoła wyzwaniu, do którego tak naprawdę, żaden z nich nie był przygotowany - ojcostwu. W pracy dają z siebie wszystko, lecz szybko odkrywają, że tymczasem ich dzieci zaczynają się od nich coraz bardziej oddalać. Kiedy tragedia uderza blisko domu, cała czwórka pragnie odzyskać wiarę i nadzieję, i odnaleźć się w rolach mężów i ojców. Czy znajdą sposób, by ochronić najbliższych ich sercu? (opis dystrybutora)
USA
Dodany 08-07-2012 przez palka

Średnie oceny

Interesujący?
7,4
Ambitny, na wysokim poziomie?
7,5
Opiera się na wartościach moralnych, chrześcijańskich?
7,9
Walory artystyczne filmu (zdjęcia, muzyka, gra aktorska)
7,0
Wolny od przemocy i wulgaryzmów?
6,2
Wolny od scen erotycznych?
7,2
Nadaje się dla małych dzieci (do lat 8)?
5,3
Ogólna ocena
7,5
Liczba szczegółowych opinii: 78
* średnie oceny wyliczane są na podstawie algorytmu uwzględniającego wagi oraz ilość ocen

Twoja ocena

Oceń ten film
Nudny
Wciągający
Prymitywny
Bardzo ambitny
Neguje wartości
Bazuje na wartościach
Nieatrakcyjne
Rewelacyjne
Dużo przemocy
Brak przemocy
Dużo scen erotycznych
Brak scen erotycznych
Nie nadaje się dla dzieci
Nadaje się dla dzieci
Nie polecam
Polecam
Komentarz

Zwiastun filmu

Czy zwiastun jest poprawny?

Tak Nie (wymaga poprawy)
więcej
Tagi:

Odważni, Courageous, film, opinie, oceny, ocenfilm


Opinie
Interesujący? Ambitny, skłania do refleksji? Opiera się na wartościach? Walory artystyczne? Wolny od przemocy i wulgaryzmów? Wolny od scen erotycznych? Nadaje się dla małych dzieci? Ogólna ocena filmu
Już dawno nie widziałam tak dobrego filmu. Potrafi rozbawić oraz wzruszyć do łez. Skłania również do refleksji nad postępowaniem w życiu. Szczerze polecam :)
Weronika Stasik    09-12-2016   
Świetny film . Brakuje mi właśnie takich filmów. Ciekawych , z sensem , o miłości a nie o kolejnych romansach POLECAM
guest    05-10-2013   
Film wartościowy, podkreśla rolę ojca w rodzinie. "Lekko" i z przyjemnością się ogląda, a daje do myślenia.
palka    08-07-2012   
Bardzo dobry film pokazujący rolę ojca w rodzinie. Ciekawa fabuła. Polecam
gringo    10-09-2012   
Polecam wszystkim! Co jakiś czas trzeba wrócić do tego filmu!
guest    12-05-2016   
nareszcie film , który daje do myślenia .
guest    26-10-2013   
Takich ojców nam potrzeba !
fiorciak    03-08-2016   
Warto obejrzeć ponownie
KlaudiJa18    07-04-2016   
Genialny film !
guest    06-07-2013   
od disneya...
guest    16-10-2013   
bardz fajny
guest    06-02-2016   
zajebisty
guest    19-02-2017   
super
guest    03-11-2014   
 
guest    22-04-2017   
 
guest    07-04-2017   
 
guest    24-02-2017   
 
guest    23-02-2017   
 
guest    22-02-2017   
 
guest    20-02-2017   
 
guest    05-02-2017   
 
guest    30-01-2017   
 
guest    13-01-2017   
 
guest    10-01-2017   
 
guest    27-12-2016   
 
guest    01-12-2016   
 
guest    22-11-2016   
 
guest    13-10-2016   
 
krzysiekr2001    01-09-2016   
 
guest    03-08-2016   
 
guest    03-08-2016   
 
guest    07-06-2016   
 
guest    26-05-2016   
 
guest    14-03-2016   
 
guest    28-02-2016   
 
guest    17-02-2016   
 
guest    06-02-2016   
 
guest    16-01-2016   
 
guest    22-11-2015   
 
guest    21-11-2015   
 
guest    16-11-2015   
 
guest    16-11-2015   
 
guest    22-09-2015   
 
blinkring    27-06-2015   
 
guest    28-01-2015   
 
guest    26-01-2015   
 
guest    22-11-2014   
 
guest    16-11-2014   
 
guest    18-10-2014   
 
guest    05-10-2014   
 
guest    25-09-2014   
 
guest    24-09-2014   
 
guest    29-08-2014   
 
guest    25-07-2014   
 
guest    23-07-2014   
 
guest    15-07-2014   
 
guest    25-04-2014   
 
guest    16-04-2014   
 
guest    19-03-2014   
 
guest    03-03-2014   
 
guest    20-02-2014   
 
guest    05-10-2013   
 
guest    21-08-2013   
 
guest    15-07-2013   
 
guest    13-07-2013   
 
guest    06-07-2013   
 
guest    05-07-2013   
 
guest    29-06-2013   
 
guest    23-06-2013   
 
guest    17-06-2013   
 
guest    16-06-2013   
 
guest    12-06-2013   
 
guest    30-05-2013   
 
guest    15-04-2013   
 
guest    13-04-2013   
 
guest    17-02-2013   
 
guest    17-01-2013   
 
guest    13-01-2013   
 
guest    19-07-2012   
» pokaż wszystkie opinie
Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. Więcej informacji
OK