Ósmoklasiści nie płaczą (2012)

Achtste Groepers Huilen Niet
Dramat | Familijny więcej
Holandia
Dodany 28-07-2013 przez gość

Średnie oceny

Interesujący?
7,6
Ambitny, na wysokim poziomie?
7,3
Opiera się na wartościach moralnych, chrześcijańskich?
6,8
Walory artystyczne filmu (zdjęcia, muzyka, gra aktorska)
7,2
Wolny od przemocy i wulgaryzmów?
6,5
Wolny od scen erotycznych?
7,5
Nadaje się dla małych dzieci (do lat 8)?
6,0
Ogólna ocena
7,5
Liczba szczegółowych opinii: 137
* średnie oceny wyliczane są na podstawie algorytmu uwzględniającego wagi oraz ilość ocen

Twoja ocena

Oceń ten film
Nudny
Wciągający
Prymitywny
Bardzo ambitny
Neguje wartości
Bazuje na wartościach
Nieatrakcyjne
Rewelacyjne
Dużo przemocy
Brak przemocy
Dużo scen erotycznych
Brak scen erotycznych
Nie nadaje się dla dzieci
Nadaje się dla dzieci
Nie polecam
Polecam
Komentarz

Zwiastun filmu

Czy zwiastun jest poprawny?

Tak Nie (wymaga poprawy)
więcej
Tagi:

Ósmoklasiści nie płaczą, Achtste Groepers Huilen Niet, film, opinie, oceny, ocenfilm


Opinie
Interesujący? Ambitny, skłania do refleksji? Opiera się na wartościach? Walory artystyczne? Wolny od przemocy i wulgaryzmów? Wolny od scen erotycznych? Nadaje się dla małych dzieci? Ogólna ocena filmu
Wnioskując po tytule i początku wydawał się nudny i przewidywalny jak większość filmów tego gatunku, ale potem mile mnie zaskoczył :) Historia głównej bohaterki jest bardzo wzruszającą i pouczająca. Polecam wszystkim lubiącym kino na poziomie :)
guest    21-12-2014   
Choroba nie wybiera, nie oszczędza dzieci... Może zniszczyć wszystko - jednak czasem życie pozwala nam przeżyć ostatnie momenty z najbliższymi w największej radości.
Dominika    09-08-2016   
Według mnie ten film jest genialny. Po jego obejrzeniu naprawdę miałam ochotę przeczytać książkę , lecz nie przetłumaczyli jej na język polski :(
guest    17-11-2015   
ja lubię ten film :) ale trochę smutny :'( koleżanka jak zwykle od razu płacze ,ale nie ukrywam :( tym razem też łezkę puściłam... XD
guest    31-01-2015   
Przeplakalam pol filmu. Najsmutniejsze jest to, ze historie podobne do tej sa obecne w naszym zyciu.
guest    13-07-2016   
Naprawdę polecam ten film. Jest bardzo pouczający i jak najbardziej wzruszający.
guest    31-01-2015   
Film który powinien zobaczyć każdy nastolatek
guest    01-01-2015   
Piękny i wzruszający film !! Polecam
guest    09-02-2017   
Przez ten film oczy mi się pociły ;(
guest    28-05-2015   
sper film ale przykro ze ona zmarla
guest    14-09-2014   
Bardzo piekny i wzruszajacy film.
guest    16-11-2014   
smutny lecz najpiękniejszy film!
guest    30-08-2016   
Super! Mega wzruszający
guest    28-03-2016   
POLECAM Magda Gesler
guest    11-07-2015   
Świetny film polecam!
guest    23-05-2015   
bardzo smutne polecam
guest    01-11-2014   
bardzo fajny. Polecam
gość    28-07-2013   
wzruszający i piękny
guest    10-02-2016   
fajne i interesujące
guest    10-11-2014   
Kocham 3 :(((((
guest    01-11-2016   
kc film3 3
guest    23-10-2018   
polecam :)
guest    05-03-2015   
spoko :)
guest    07-12-2014   
fajny
guest    17-02-2016   
 
guest    24-06-2019   
 
guest    26-05-2019   
 
guest    05-05-2019   
 
guest    22-04-2019   
 
guest    12-04-2019   
 
guest    20-08-2018   
 
guest    21-07-2018   
 
guest    02-07-2018   
 
guest    08-06-2018   
 
guest    25-05-2018   
 
guest    05-05-2018   
 
guest    22-02-2018   
 
guest    07-02-2018   
 
guest    28-12-2017   
 
guest    26-12-2017   
 
guest    03-12-2017   
 
guest    27-09-2017   
 
guest    22-09-2017   
 
guest    28-08-2017   
 
guest    27-08-2017   
 
guest    27-07-2017   
 
guest    20-07-2017   
 
guest    10-07-2017   
 
guest    11-06-2017   
 
guest    03-05-2017   
 
guest    16-04-2017   
 
guest    28-03-2017   
 
guest    21-03-2017   
 
guest    07-03-2017   
 
guest    03-03-2017   
 
guest    04-02-2017   
 
guest    03-02-2017   
 
guest    03-02-2017   
 
guest    03-02-2017   
 
guest    15-01-2017   
 
guest    07-01-2017   
 
guest    28-12-2016   
 
guest    28-12-2016   
 
guest    24-12-2016   
 
guest    24-12-2016   
 
guest    12-12-2016   
 
maria.kwiat    24-08-2016   
 
guest    22-08-2016   
 
guest    10-08-2016   
 
guest    07-08-2016   
 
guest    30-07-2016   
 
guest    15-07-2016   
 
guest    15-07-2016   
 
guest    28-06-2016   
 
guest    23-06-2016   
 
guest    23-06-2016   
 
guest    20-06-2016   
 
guest    21-05-2016   
 
guest    12-03-2016   
 
guest    11-03-2016   
 
guest    20-02-2016   
 
guest    19-02-2016   
 
guest    06-02-2016   
 
guest    23-01-2016   
 
guest    08-01-2016   
 
guest    06-01-2016   
 
Kasia Pracoń    03-01-2016   
 
lili2087    01-01-2016   
 
guest    28-12-2015   
 
guest    18-12-2015   
 
guest    18-12-2015   
 
guest    15-11-2015   
 
wikta315    23-10-2015   
 
guest    19-10-2015   
 
guest    10-10-2015   
 
guest    06-10-2015   
 
guest    10-07-2015   
 
guest    06-07-2015   
 
guest    26-06-2015   
 
guest    12-05-2015   
 
guest    04-05-2015   
 
guest    11-04-2015   
 
guest    10-04-2015   
 
guest    07-04-2015   
 
guest    06-04-2015   
 
guest    21-03-2015   
 
guest    22-02-2015   
 
guest    17-02-2015   
 
guest    16-02-2015   
 
guest    07-02-2015   
 
guest    01-02-2015   
 
guest    17-01-2015   
 
guest    01-01-2015   
 
guest    28-12-2014   
 
guest    22-12-2014   
 
guest    21-12-2014   
 
guest    09-12-2014   
 
szu16    06-12-2014   
 
guest    28-11-2014   
 
korneliagrzes    25-11-2014   
 
guest    22-11-2014   
 
guest    21-11-2014   
 
guest    14-11-2014   
 
guest    09-11-2014   
 
guest    26-10-2014   
 
guest    25-10-2014   
 
guest    24-10-2014   
 
guest    30-08-2014   
 
guest    27-08-2014   
 
guest    17-08-2014   
 
guest    08-07-2014   
 
guest    17-06-2014   
 
guest    24-05-2014   
 
guest    15-04-2014   
 
Lily    30-03-2014   
 
guest    01-11-2013   
 
guest    10-09-2013   
 
guest    31-07-2013   
» pokaż wszystkie opinie
Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. Więcej informacji
OK