Oświadczyny po irlandzku (2010)

Leap Year
Komedia romantyczna więcej
Tylko raz na 4 lata kobiety mogą prosić swoich wybranków o rękę – możliwe jest to bowiem tylko 29 lutego i tylko w Irlandii. Amerykanka Anna ma zamiar dotrzeć do Dublina, aby właśnie tego dnia oświadczyć się swojemu chłopakowi. Zgodnie z irlandzką tradycją, jeśli tego dnia kobiety oświadczą się, mężczyźni muszą powiedzieć 'tak'. Niestety pogoda krzyżuje jej plany. Anna jest jednak na tyle zdeterminowana, że postanawia dotrzeć na miejsce. Pomaga jej w tym pewien barman Declan. (opis dystrybutora)
Irlandia, USA
Dodany 03-08-2011 przez annemarie

Średnie oceny

Interesujący?
7,4
Ambitny, na wysokim poziomie?
6,7
Opiera się na wartościach moralnych, chrześcijańskich?
6,2
Walory artystyczne filmu (zdjęcia, muzyka, gra aktorska)
7,2
Wolny od przemocy i wulgaryzmów?
7,2
Wolny od scen erotycznych?
6,7
Nadaje się dla małych dzieci (do lat 8)?
5,1
Ogólna ocena
7,4
Liczba szczegółowych opinii: 109
* średnie oceny wyliczane są na podstawie algorytmu uwzględniającego wagi oraz ilość ocen

Twoja ocena

Oceń ten film
Nudny
Wciągający
Prymitywny
Bardzo ambitny
Neguje wartości
Bazuje na wartościach
Nieatrakcyjne
Rewelacyjne
Dużo przemocy
Brak przemocy
Dużo scen erotycznych
Brak scen erotycznych
Nie nadaje się dla dzieci
Nadaje się dla dzieci
Nie polecam
Polecam
Komentarz

Zwiastun filmu

Czy zwiastun jest poprawny?

Tak Nie (wymaga poprawy)
więcej
Tagi:

Oświadczyny po irlandzku, Leap Year, film, opinie, oceny, ocenfilm


Opinie
Interesujący? Ambitny, skłania do refleksji? Opiera się na wartościach? Walory artystyczne? Wolny od przemocy i wulgaryzmów? Wolny od scen erotycznych? Nadaje się dla małych dzieci? Ogólna ocena filmu
Film bardzo interesujący i zabawny. Moge powiedzieć,że to jak narazie najlepszy film romantyczny jaki obejrzałam.Zdecydowanie polecam i myślę,że powinien być puszczony w telewizji :)
guest    06-04-2013   
Oglądałam go kilka razy i za każdym razem podoba mi się bardziej. Fajna komedia romantyczna, przy której można się zrelaksować.
iradwanska    29-11-2013   
Idealny film dla osób lubiących komedie romantyczne. Łączy ze sobą smutek i zabawę. Można się pośmiać i popłakać. Polecam
guest    17-08-2015   
Przewidywalne zakonczenie jednakze ciekawe dojscie do punktu kulminacyjnego.
guest    23-10-2014   
Piękny romantyk :) uśmiałam się w niektórych momentach "wypiere się" :)
guest    21-06-2014   
Świetna i zabawna komedia romantyczna!!! Naprawdę warta obejrzenia!!!
guest    03-08-2012   
Film boski ! romantyczny a przy tym mozna sie niezle ubawic :)
guest    14-07-2014   
Najlepsza komedia romantyczna jaką oglądałam.
guest    28-11-2015   
Jeden z lepszych filmów jakie widziałam ! :)
guest    03-07-2014   
Sympatyczny, miły, na dłuugie wieczory.
guest    05-07-2013   
bardzo fajny film polecam wszystkim
guest    23-03-2015   
Zabawny, piękne zdjęcia i muzyka
guest    28-02-2016   
fantastyczna komedia romantyczna
guest    02-06-2013   
spoko warto zobaczyć
guest    09-02-2013   
lekki i przyjemny !
guest    30-04-2013   
Super film :)
guest    16-06-2013   
ciekawy :)
guest    27-01-2017   
POLECAM :)
guest    09-07-2016   
słodki :)
guest    16-05-2017   
zajebisty
guest    20-08-2015   
 
guest    10-01-2019   
 
lenobia33    22-04-2018   
 
guest    24-12-2017   
 
guest    04-11-2017   
 
guest    26-07-2017   
 
guest    12-05-2017   
 
guest    30-03-2017   
 
guest    22-02-2017   
 
guest    11-02-2017   
 
guest    05-02-2017   
 
guest    25-01-2017   
 
guest    22-01-2017   
 
guest    02-01-2017   
 
guest    26-12-2016   
 
guest    18-10-2016   
 
guest    02-10-2016   
 
guest    13-09-2016   
 
guest    13-09-2016   
 
guest    11-09-2016   
 
guest    30-07-2016   
 
guest    10-07-2016   
 
guest    26-04-2016   
 
guest    20-04-2016   
 
Alicja Król    13-03-2016   
 
guest    11-03-2016   
 
guest    25-02-2016   
 
guest    15-02-2016   
 
guest    30-01-2016   
 
guest    16-01-2016   
 
guest    11-01-2016   
 
guest    03-01-2016   
 
guest    18-12-2015   
 
guest    28-11-2015   
 
guest    15-11-2015   
 
guest    18-09-2015   
 
guest    21-08-2015   
 
guest    23-07-2015   
 
guest    13-07-2015   
 
blinkring    27-06-2015   
 
guest    13-06-2015   
 
guest    30-05-2015   
 
guest    19-05-2015   
 
guest    27-04-2015   
 
guest    01-04-2015   
 
guest    27-03-2015   
 
guest    01-02-2015   
 
guest    19-01-2015   
 
guest    21-12-2014   
 
guest    19-12-2014   
 
guest    28-11-2014   
 
guest    23-11-2014   
 
guest    18-11-2014   
 
guest    27-10-2014   
 
iwonka    23-10-2014   
 
guest    22-10-2014   
 
guest    27-09-2014   
 
guest    08-09-2014   
 
guest    31-08-2014   
 
guest    29-08-2014   
 
guest    24-08-2014   
 
guest    12-08-2014   
 
guest    21-06-2014   
 
guest    05-06-2014   
 
guest    19-05-2014   
 
guest    04-04-2014   
 
guest    26-03-2014   
 
guest    10-02-2014   
 
guest    15-09-2013   
 
guest    14-08-2013   
 
guest    30-07-2013   
 
guest    21-07-2013   
 
guest    12-07-2013   
 
guest    09-07-2013   
 
guest    05-07-2013   
 
guest    25-06-2013   
 
guest    28-05-2013   
 
guest    30-03-2013   
 
guest    27-03-2013   
 
Bogumiła Borowska    18-03-2013   
 
bulls2010    09-02-2013   
 
guest    14-12-2012   
 
guest    14-12-2012   
 
guest    02-11-2012   
 
guest    24-05-2012   
 
guest    17-01-2012   
 
guest    17-12-2011   
 
guest    25-10-2011   
 
guest    18-08-2011   
 
annemarie    03-08-2011   
» pokaż wszystkie opinie
Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. Więcej informacji
OK