Odlot (2009)

Up
Animowany | Familijny | Komedia | Przygodowy więcej
Pewnego dnia Carl Fredricksen postanawia zrealizować marzenie swego życia i wyrusza w podróż do tajemniczej krainy w Ameryce Południowej. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że Carl podróżuje we własnym domu unoszonym przez setki balonów, a w wyprawie przypadkowo towarzyszy mu pewien ośmiolatek. Jednak prawdziwe przygody zaczynają się dopiero po dotarciu na miejsce, gdzie dwóch podróżników spotyka dziwacznego ptaka i mówiącego ludzkim głosem psa. (opis dystrybutora)
USA
Dodany 03-02-2010 przez modzel11lol

Średnie oceny

Interesujący?
6,4
Ambitny, na wysokim poziomie?
6,2
Opiera się na wartościach moralnych, chrześcijańskich?
6,3
Walory artystyczne filmu (zdjęcia, muzyka, gra aktorska)
6,7
Wolny od przemocy i wulgaryzmów?
6,3
Wolny od scen erotycznych?
6,9
Nadaje się dla małych dzieci (do lat 8)?
6,6
Ogólna ocena
6,6
Liczba szczegółowych opinii: 71
* średnie oceny wyliczane są na podstawie algorytmu uwzględniającego wagi oraz ilość ocen

Twoja ocena

Oceń ten film
Nudny
Wciągający
Prymitywny
Bardzo ambitny
Neguje wartości
Bazuje na wartościach
Nieatrakcyjne
Rewelacyjne
Dużo przemocy
Brak przemocy
Dużo scen erotycznych
Brak scen erotycznych
Nie nadaje się dla dzieci
Nadaje się dla dzieci
Nie polecam
Polecam
Komentarz

Zwiastun filmu

Czy zwiastun jest poprawny?

Tak Nie (wymaga poprawy)
więcej
Tagi:

Odlot, Up, film, opinie, oceny, ocenfilm


Opinie
Interesujący? Ambitny, skłania do refleksji? Opiera się na wartościach? Walory artystyczne? Wolny od przemocy i wulgaryzmów? Wolny od scen erotycznych? Nadaje się dla małych dzieci? Ogólna ocena filmu
Bardzo dobry film. Bardzo dobry film ze stajni Pixara. Ten film wraz z "Toy Story 1", "Ratatujem" i "Toy Story 3" należą do wychwalanych pod niebiosa filmów z wytwórni Pixar. Ten film uczy tego, że warto patrzeć w przyszłość...
guest    08-05-2012   
Mały chłopiec, staruszek i pies? Oto przepis na udaną familijną komedię :) Obejrzyjcie, żeby przekonać się, jak w dżungli poradzą sobie nasi bohaterowie.
1joasia998    15-07-2015   
Najlepszy! Wreszcie film na poziomie - nie o księżniczkach, ale o potrzebie przyjaźni i bycia akcpetowanym w społeczeństwie. Ciepły i rodzinny.
guest    28-02-2016   
świetny film !! naprawde polecam !! Moi rodzice uwielbiają ten film
guest    02-02-2015   
Dla mnie nudna fabuła. Choć świetna grafika.
gringo    09-04-2010   
W porównaniu do "Madagaskaru" przegrywa.
guest    29-08-2016   
wzruszjąca i pouczająca bajka :)
guest    29-08-2014   
Głupie obejrzyjcie "WALL-Ego".
guest    16-09-2016   
Naj ukochansza 3 Love You
guest    14-10-2015   
Piękna bajka o marzeniach
guest    30-08-2014   
W niedzielę na TVN.
guest    30-08-2016   
odlot po maryśce
guest    12-05-2020   
Jest wzruszający
guest    08-04-2014   
spok filmik ddd
guest    07-06-2014   
Uwielbiam!!
guest    10-10-2013   
zboczenie
guest    13-06-2020   
the best
guest    02-07-2014   
Świetny
guest    12-05-2015   
fajne
guest    27-11-2014   
słaby
guest    21-11-2014   
 
guest    30-06-2020   
 
guest    30-04-2020   
 
guest    29-03-2020   
 
guest    22-03-2020   
 
guest    07-03-2020   
 
guest    09-02-2020   
 
guest    13-01-2020   
 
guest    31-07-2018   
 
guest    20-07-2017   
 
guest    19-04-2017   
 
guest    02-02-2017   
 
guest    22-01-2017   
 
guest    25-10-2016   
 
guest    17-06-2016   
 
guest    26-03-2016   
 
guest    22-02-2016   
 
guest    29-01-2016   
 
guest    03-01-2016   
 
guest    09-10-2015   
 
guest    10-07-2015   
 
blinkring    27-06-2015   
 
guest    09-05-2015   
 
guest    24-04-2015   
 
guest    10-01-2015   
 
guest    09-01-2015   
 
guest    26-12-2014   
 
guest    26-11-2014   
 
angelaaa270    26-11-2014   
 
guest    23-10-2014   
 
guest    29-07-2014   
 
guest    13-05-2014   
 
guest    28-04-2014   
 
guest    27-03-2014   
 
guest    03-03-2014   
 
guest    15-01-2014   
 
guest    12-01-2014   
 
guest    19-12-2013   
 
guest    15-12-2013   
 
guest    26-10-2013   
 
guest    04-08-2013   
 
guest    27-07-2013   
 
guest    13-07-2013   
 
guest    01-07-2013   
 
guest    27-06-2013   
 
guest    22-03-2013   
 
guest    30-10-2012   
 
guest    08-01-2012   
 
guest    02-11-2011   
 
guest    06-01-2011   
 
guest    07-11-2010   
 
modzel11lol    03-02-2010   
» pokaż wszystkie opinie
Pliki cookie pomagają nam udostępniać nasze usługi. Korzystając z tych usług, zgadzasz się na użycie plików cookie. Więcej informacji
OK