Nietykalni (2011)

Intouchables
Dramat | Komedia więcej
Ta historia zdarzyła się naprawdę. Sparaliżowany na skutek wypadku milioner zatrudnia do pomocy i opieki młodego chłopaka z przedmieścia, który właśnie wyszedł z więzienia. Zderzenie dwóch skrajnie różnych światów daje początek szeregowi niewiarygodnych przygód i przyjaźni, która czyni ich... nietykalnymi. (opis dystrybutora)
Francja
Dodany 19-04-2012 przez gringo

Średnie oceny

Interesujący?
7,7
Ambitny, na wysokim poziomie?
7,5
Opiera się na wartościach moralnych, chrześcijańskich?
7,0
Walory artystyczne filmu (zdjęcia, muzyka, gra aktorska)
7,5
Wolny od przemocy i wulgaryzmów?
6,3
Wolny od scen erotycznych?
6,7
Nadaje się dla małych dzieci (do lat 8)?
4,8
Ogólna ocena
7,7
Liczba szczegółowych opinii: 779
* średnie oceny wyliczane są na podstawie algorytmu uwzględniającego wagi oraz ilość ocen

Twoja ocena

Oceń ten film
Nudny
Wciągający
Prymitywny
Bardzo ambitny
Neguje wartości
Bazuje na wartościach
Nieatrakcyjne
Rewelacyjne
Dużo przemocy
Brak przemocy
Dużo scen erotycznych
Brak scen erotycznych
Nie nadaje się dla dzieci
Nadaje się dla dzieci
Nie polecam
Polecam
Komentarz

Zwiastun filmu

Czy zwiastun jest poprawny?

Tak Nie (wymaga poprawy)
więcej
Tagi:

Nietykalni, Intouchables, film, opinie, oceny, ocenfilm


Opinie
Interesujący? Ambitny, skłania do refleksji? Opiera się na wartościach? Walory artystyczne? Wolny od przemocy i wulgaryzmów? Wolny od scen erotycznych? Nadaje się dla małych dzieci? Ogólna ocena filmu
Zapraszam do zapoznanie się z moją recenzją dostępną też na stronie ---------------/film/15914-nietykalni-napisy-intouchables-napisy-pl-2011.html Filmy oparte na faktach zawsze wzbudzają wiele emocji wśród wszystkich widzów. Film Nietykalni, który u nas możecie obejrzeć online z napisami do tej kategorii należy w każdym calu. Film opowiada historię sparaliżowanego milionera oraz czarnoskórego przestępcy, którzy poznają się w dość nietypowej sytuacji. W roli milionera możemy zobaczyć François Cluzet jego opiekuna i przyjaciela zagrał Omar Sy znany między innymi z filmu Safari z 2009 roku. Philippe jest sparaliżowany i zatracił radość życia i umiejętność czerpania z niego jakiejkolwiek przyjemności, Driss to czarnoskóry przestępca z kartoteką, któremu zależy tylko na jednym, by Philipp... więcej na --------------/film/15914-nietykalni-napisy-intouchables-napisy-pl-2011.html gdzie można też obejrzeć online :)
guest    05-10-2012   
Kapitalny film!! Gra aktorów powaliła mnie na kolana (pozytywnie). Muzyka została dobrana idealnie do fabuły (szczególnie podobały mi się momenty z wykorzystaniem utworów Earth Wind & Fire). Mądra, wzruszająca opowieść o wspaniałej przyjaźni. Polecam z calego serca. P.S. Byłam w kinie z mężem i córeczką (7 lat). Obojgu ten film przypadł do gustu.
ananas    09-07-2012   
Świetny ;) oby było więcej takich filmów. Ambitny, jednak nie jest na tyle dopracowany i życiowy, dzięki czemu ogląda się go płynnie i wywołuje na twarzy uśmiech czy też śmiech nie wymuszony. Do tego wszystkiego wiele ma w sobie wartości.
guest    12-07-2015   
Rewelacyjny ciepły film. Uwielbiam go. Pokazuje wyższość prostego zwyczajnego chłopaka z "nizin społecznych", który nie uważa się za lepszego bo funkcjonuje normalnie od sparaliżowanego mężczyzny, Zdecydowanie polecam!
guest    11-11-2015   
Jest to całkiem fajny film, ale nie opiera się w pełni na wartościach chrześcijańskich. Jest w nim tylko jeden moment gdy chłopak rozmawia z matką. Są w nim mozmowy no napewno nie dla dzieci .
guest    23-03-2015   
Film warty obejrzenia, ukazujący że w każdym człowieku jest dobro i wrażliwość, które w nas tkwią. Film zrobił na mnie wrażenie, niby spokojny, zrównoważony ale dający do myślenia.
guest    10-03-2013   
jeden z najlepszych filmów jakie widziałam. Trochę komedi, trochę łzy się polały. Po prostu życiowy film, który tak mi się podobał, że oglądałam go kilka razy :)
guest    26-09-2013   
Uważam że film jest na bardzo wysokim poziomię, jeśli chodzi o tematykę oraz grę aktorską. Dawno nie oglądałam tak dobrego i przyjmenego filmu, gorąco polecam !!
guest    13-03-2013   
Jeden z najlepszych filmów jaki kiedykolwiek oglądałam. Gra aktorska, fabuła i ogólnie to wszystko dało genialny efekt. Film jest naprawde świetny, polecam ! ;)
guest    30-07-2012   
Goraco polecam.Piekna opowiesc o dwu ludziach, ktorych naprawde rozni wszystko,okraszona humorem i wzruszajaca.Ja napewno obejrze ten film jeszcze kilka razy.
guest    22-02-2015   
Tytul jest nieporozumieniem!Ten kto go przetlumaczyl powinien jeszcze raz pojsc na kurs.Notabene pod takim tytulem sa juz filmy o mafii,gangsterach itd.
guest    29-07-2015   
Jest to naprawdę genialny, przejmujący film. Podeszłam do niego dosyć sceptycznie, ale ujął mnie swoim wysokim poziomem.Szczerze polecam:)
guest    12-03-2013   
Obejrzałem go 3 razy pod rząd i powiem szczerze dawno nie widziałem filmu o tak wielkiej przyjaźni i bezinteresownym poświęceniu
guest    18-01-2013   
Piekny film, wciagajacy i pokazujacy prawdziwe wartosci drugiego czlowieka. Serdecznie polecam jak dla mnie najlepszy film :)
guest    24-08-2016   
bardzo polecam :D nie byłam przekonana żeby obejrzeć a jednak nie żałuję !! gorąco polecaam raz jeszczee :))
guest    12-08-2015   
Skoro coś jest dla wszystkich, znaczy że jest dla nikogo ! Mnie się ten film ABSOLUTNIE nie podoba !
guest    08-12-2014   
super, jeden z lepszych jaki oglądałam w życiu, zalicza się do mojej dziesiątki najlepszych dramatów
guest    14-06-2012   
film jest na prawdę świetny.. ma b.dobrą fabułę, wartości i ma w sobie trochę komedii :) polecam :)
guest    19-01-2013   
ambitny film o przyjazni,o przekraczaniu swoich lekow i słabosci. Jednym słowem warto go obejrzec!
guest    24-11-2013   
Bardzo dawno nie oglądałem tak poruszającego filmu, zabawny a zarazem pełen dramatyzmu. Polecam.
guest    27-10-2012   
przepiekna opowiesc o dwöch odmiennych harakterach a jednak tak dobrze do siebie pasujacych.
guest    09-05-2013   
Świetne kino. Zabawny, wzruszający, refleksyjny. Pozostaje na długo w pamieci. POLECAM!!!
guest    28-11-2014   
Jeden z najfajniejszych filmów jakie widziałam. Zabawny i z morałem :) Gorąco polecam
guest    06-02-2014   
Film jest cudowny: zabawny, przejmujący, powodujący niesamowitą radość :)
guest    08-03-2013   
film na poziomie, rewelacyjna gra aktorska, wybitne kino, polecam!!!
guest    19-07-2012   
super film ! i się na nim uśmiałam ale tez wiele razy wzruszyłam :)
guest    26-07-2013   
wspaniały film, polecam każdemu kto szuka wartości dobra w innych
guest    31-12-2016   
kapitalny,mój faworyt, nie przypominam sobie równie dobrego filmu
guest    08-12-2014   
Jak dla mnie rewelacyjny! Dawno nie oglądałam tak dobrego filmu..
guest    10-02-2013   
Piękni i Wspaniały!! Wzruszający i dowcipny. Warto zobaczyć!!
guest    08-09-2013   
Wspaniały, mądry, pouczający i chwilami bardzo zabawny film.
guest    30-10-2014   
Piękny i wzruszający film, polecam, naprawdę warto zobaczyć
guest    04-11-2016   
Film dobrze zrobiony, realistyczny, prawdziwy. Polecam
guest    03-04-2014   
Oglądałam dwa razy i na pewno obejrzę jeszcze nie raz.
guest    12-01-2013   
To chyba najpiękniejszy film jaki w życiu widziałam :)
guest    29-11-2012   
PRZEPIĘKNY FILM , KAŻDY CZŁOWIEK POWINIEN GO OBEJRZEC
guest    06-03-2014   
Najlepszy film jaki kiedykolwiek oglądałam. Polecam!
guest    10-07-2014   
Bardzo ciekawy, warty obejrzenia. Gorąco polecam!!!
guest    13-03-2014   
Dla mnie jeden z lepszych filmow jakie ogladalam...
guest    13-06-2014   
Świetny film powinien być wyświetlany w telewizji
guest    22-10-2015   
Świetny film ! Naprawdę bardzo gorąco polecam:)
guest    02-01-2013   
Bardzo ciekawy i poruszający film :) Polecam !
guest    26-12-2015   
super historia . Bardzo śmieszny i wciągający
guest    02-11-2014   
NAJLEPSZY FILM JAKI KIEDYKOLWIEK WIDZIAŁAM 3
guest    12-05-2013   
Najlepszy film, jaki kiedykolwiek widziałam
guest    25-12-2013   
jeden z najlepszych filmów jakie widziałem
guest    22-08-2016   
Jeden z najlepszych filmów jaki widziałem.
guest    07-02-2013   
Warto obejrzec interesujacy film POLECAM
guest    25-07-2015   
Film jeden z najlepszych jakie widziałam
guest    01-03-2014   
Jeden z lepszych filmów jakie widziałam.
guest    11-01-2013   
Bardzo Fajny film Polecam wszystkim !!!
guest    03-07-2015   
Nieobejrzenie tego filmu byłoby błędem.
guest    06-11-2012   
Najlepszy film, jaki oglądałem. Polecam
guest    20-10-2012   
Najlepszy film jaki oglądałam. Polecam
guest    12-11-2013   
Film z wnętrzem.Daje dużo do myślenia.
guest    02-05-2013   
Bardzo przyjemnie się ogląda, polecam.
guest    27-05-2012   
Bardzo dobry film. Gorąco polecam ;)
guest    30-07-2013   
Najlepszy jaki ostatnio widziałem.
guest    27-01-2013   
Mój ulubiony film 3 uwielbiam go
guest    12-03-2016   
Przepiękny film popłakałem się;)
guest    01-01-2014   
Bardzo fajny film POLECAM!!!
guest    25-07-2012   
NAPRAWDĘ WARTO GO ZOBACZYĆ
guest    28-03-2013   
swietny! polecam wszystkim
guest    29-12-2012   
Film wzruszający i zabawny
guest    05-06-2012   
wolny od scen erotycznych
guest    20-04-2015   
rewelacja film :) polecam
guest    19-11-2014   
polecam jak najbardziej
guest    16-02-2015   
kawał fajnego filmu
guest    30-07-2015   
SUPER FILM, POLECAM
guest    20-07-2014   
Super film polecam
guest    15-04-2015   
Świetna komedia :)
guest    28-11-2014   
Bardzo fajny film
guest    06-07-2014   
bardzo fajny film
guest    02-06-2013   
Bardzo dobry film
guest    19-02-2013   
wspaniały film...
guest    21-09-2012   
naprawdę polecam
guest    29-01-2014   
rewelacyjny film
guest    18-02-2013   
Najlepszy film !
guest    12-02-2013   
Warto obejrzeć !
guest    13-12-2012   
Wspaniały film!
guest    05-01-2015   
niesamowity!!!
guest    15-08-2012   
Najlepszy !!!
guest    20-07-2014   
arcydzieło ;)
guest    20-08-2013   
zajebisty! :)
guest    01-07-2013   
10 out of 10
guest    12-02-2016   
super film !
guest    15-06-2014   
rewelacja!!!
guest    20-08-2013   
rewelacyjny
guest    28-08-2015   
Mega film")
guest    06-12-2014   
3 film mega
guest    09-02-2014   
genialny :)
guest    29-01-2013   
super film
guest    09-12-2015   
Wspaniały.
guest    17-02-2015   
dobry film
guest    29-12-2014   
super film
guest    02-01-2014   
Mega super
guest    09-02-2013   
ZAJEBISTY
guest    08-05-2014   
KOOOOZAK
guest    21-11-2016   
genialny
guest    28-07-2013   
świetny!
guest    15-03-2013   
polecam
guest    17-03-2015   
polecam
guest    01-11-2014   
polecam
guest    04-12-2012   
super!
guest    23-07-2013   
Super
guest    03-09-2016   
Dobre
guest    17-02-2016   
głupi
guest    17-08-2015   
fajny
guest    30-04-2015   
super
guest    17-11-2014   
10/10
guest    24-02-2014   
jacek
guest    28-12-2012   
B.S
guest    08-03-2014   
jo
guest    30-05-2015   
:)
guest    07-05-2015   
 
guest    20-01-2017   
 
guest    20-01-2017   
 
Ada Jóźwicka    18-01-2017   
 
Jacek Kowalski    18-01-2017   
 
guest    17-01-2017   
 
guest    09-01-2017   
 
guest    06-01-2017   
 
guest    02-01-2017   
 
guest    30-12-2016   
 
ada1201    25-12-2016   
 
guest    25-12-2016   
 
guest    22-12-2016   
 
Kasia Kruzewska    17-12-2016   
 
guest    17-12-2016   
 
guest    05-12-2016   
 
guest    04-12-2016   
 
guest    03-12-2016   
 
guest    30-11-2016   
 
guest    18-11-2016   
 
guest    17-11-2016   
 
guest    16-11-2016   
 
guest    03-11-2016   
 
guest    03-11-2016   
 
guest    24-10-2016   
 
guest    23-10-2016   
 
guest    21-10-2016   
 
guest    16-10-2016   
 
guest    15-10-2016   
 
guest    02-10-2016   
 
guest    28-09-2016   
 
guest    11-09-2016   
 
Gugu    09-09-2016   
 
guest    30-08-2016   
 
guest    23-08-2016   
 
guest    22-08-2016   
 
guest    21-08-2016   
 
guest    19-08-2016   
 
guest    18-08-2016   
 
wermiak220    17-08-2016   
 
guest    17-08-2016   
 
guest    13-08-2016   
 
guest    06-08-2016   
 
guest    24-07-2016   
 
guest    21-07-2016   
 
guest    20-07-2016   
 
Gloria    17-07-2016   
 
guest    17-07-2016   
 
guest    16-07-2016   
 
guest    08-07-2016   
 
guest    03-07-2016   
 
guest    28-06-2016   
 
guest    27-06-2016   
 
guest    22-06-2016   
 
guest    22-06-2016   
 
guest    17-06-2016   
 
guest    14-06-2016   
 
guest    05-06-2016   
 
guest    28-05-2016   
 
guest    28-05-2016   
 
guest    22-05-2016   
 
guest    22-05-2016   
 
guest    11-05-2016   
 
guest    09-05-2016   
 
guest    03-05-2016   
 
guest    23-04-2016   
 
guest    17-04-2016   
 
guest    17-04-2016   
 
guest    12-04-2016   
 
guest    12-04-2016   
 
guest    09-04-2016   
 
guest    09-04-2016   
 
guest    08-04-2016   
 
guest    08-04-2016   
 
guest    28-03-2016   
 
guest    21-03-2016   
 
guest    13-03-2016   
 
guest    11-03-2016   
 
guest    09-03-2016   
 
guest    08-03-2016   
 
guest    04-03-2016   
 
guest    03-03-2016   
 
guest    01-03-2016   
 
guest    27-02-2016   
 
guest    27-02-2016   
 
guest    25-02-2016   
 
guest    23-02-2016   
 
guest    18-02-2016   
 
guest    17-02-2016   
 
guest    10-02-2016   
 
guest    05-02-2016   
 
guest    05-02-2016   
 
guest    05-02-2016   
 
guest    04-02-2016   
 
guest    31-01-2016   
 
guest    28-01-2016   
 
guest    28-01-2016   
 
guest    24-01-2016   
 
guest    18-01-2016   
 
guest    18-01-2016   
 
guest    17-01-2016   
 
guest    14-01-2016   
 
Duusiaax3    12-01-2016   
 
guest    02-01-2016   
 
guest    29-12-2015   
 
guest    28-12-2015   
 
guest    27-12-2015   
 
guest    22-12-2015   
 
guest    14-12-2015   
 
guest    13-12-2015   
 
guest    06-12-2015   
 
guest    05-12-2015   
 
guest    05-12-2015   
 
guest    01-12-2015   
 
guest    29-11-2015   
 
Jarek Wołoszynski    27-11-2015   
 
guest    25-11-2015   
 
guest    23-11-2015   
 
guest    22-11-2015   
 
guest    17-11-2015   
 
guest    16-11-2015   
 
guest    16-11-2015   
 
guest    13-11-2015   
 
guest    09-11-2015   
 
guest    08-11-2015   
 
guest    03-11-2015   
 
guest    03-11-2015   
 
guest    30-10-2015   
 
guest    30-10-2015   
 
guest    29-10-2015   
 
guest    28-10-2015   
 
guest    26-10-2015   
 
guest    25-10-2015   
 
guest    24-10-2015   
 
guest    22-10-2015   
 
guest    17-10-2015   
 
guest    17-10-2015   
 
Natalia Koczera    16-10-2015   
 
guest    14-10-2015   
 
guest    13-10-2015   
 
guest    10-10-2015   
 
guest    08-10-2015   
 
guest    07-10-2015   
 
guest    07-10-2015   
 
guest    05-10-2015   
 
guest    04-10-2015   
 
guest    04-10-2015   
 
guest    03-10-2015   
 
guest    25-09-2015   
 
guest    19-09-2015   
 
guest    13-09-2015   
 
guest    06-09-2015   
 
guest    06-09-2015   
 
guest    26-08-2015   
 
guest    25-08-2015   
 
guest    24-08-2015   
 
guest    22-08-2015   
 
guest    21-08-2015   
 
guest    21-08-2015   
 
guest    21-08-2015   
 
guest    20-08-2015