Jak wytresować smoka (2010)

How to Train Your Dragon
Animowany | Familijny | Fantasy | Przygodowy więcej
Producenci "Shreka", „Madagaskaru" i „Kung Fu Pandy" przedstawiają film na podstawie książki Cressidy Cowell „Jak wytresować smoka", której akcja rozgrywa się w świecie Wikingów i dzikich smoków. Bohaterem filmu jest nastoletni Wiking mieszkający na wyspie Berk, gdzie walki ze smokami są codziennością. Zbliża się właśnie czas inicjacji i jedyna szansa na udowodnienie plemieniu i ojcu swojej wartości. Kiedy jednak okazuje się, że zamiast wytresować smoka, nastolatek zaprzyjaźnia się z nim, cały jego świat staje na głowie. (opis dystrybutora)
USA
Dodany 01-08-2010 przez student

Średnie oceny

Liczba szczegółowych opinii:188
Interesujący? Nudny 7,6 Wciągający
Ambitny, na wysokim poziomie? Prymitywny 7,1 Bardzo ambitny
Opiera się na wartościach moralnych, chrześcijańskich? Neguje wartości 6,6 Bazuje na wartościach
Walory artystyczne filmu (zdjęcia, muzyka, gra aktorska) Nieatrakcyjne 7,4 Rewelacyjne
Wolny od przemocy i wulgaryzmów? Dużo przemocy 6,9 Brak przemocy
Wolny od scen i podtekstów erotycznych? Dużo scen erotycznych 7,5 Brak scen erotycznych
Nadaje się dla małych dzieci (do lat 8)? Nie nadaje się dla dzieci 7,3 Nadaje się dla dzieci
Ogólna ocena Nie polecam 7,6 Polecam
* średnie oceny wyliczane są na podstawie algorytmu uwzględniającego wagi oraz ilość ocen

Twoja ocena

Oceń ten film
Interesujący?
Nudny
Wciągający
Ambitny, na wysokim poziomie?
Prymitywny
Bardzo ambitny
Opiera się na wartościach moralnych, chrześcijańskich?
Neguje wartości
Bazuje na wartościach
Walory artystyczne filmu (zdjęcia, muzyka, gra aktorska)
Nieatrakcyjne
Rewelacyjne
Wolny od przemocy i wulgaryzmów?
Dużo przemocy
Brak przemocy
Wolny od scen i podtekstów erotycznych?
Dużo scen erotycznych
Brak scen erotycznych
Nadaje się dla małych dzieci (do lat 8)?
Nie nadaje się dla dzieci
Nadaje się dla dzieci
Ogólna ocena
Nie polecam
Polecam
Komentarz:
 

Zwiastun filmu

Czy zwiastun jest poprawny?

Tak Nie (wymaga poprawy)
Więcej
Tagi:

Jak wytresować smoka, How to Train Your Dragon, film, opinie, oceny, ocenfilm


Opinie
Interesujący Ambitny Bazuje na wartościach Walory artystyczne Wolny od przemocy i wulgaryzmów Wolny od scen erotycznych Nadaje się dla małych dzieci Ogólna ocena filmu
Bardzo dobry. Jeden z kapitalnych filmów 2010 roku. Ten film niesie w sobie przesłanie. Efekty 3D w tym filmie powaliły mnie. Byłem w kinie IMAX w Warszawie, mimo, że to jest daleko od mojego domu. Mega wycieczka i mega film sprawiły, że bardzo lubię ten film i na pewno wrócę do niego za jakiś czas. 8/10 i do ulu. Widać, że John Powell pisał muzykę do tego filmu. Bardzo lubię tego kompozytora. Jeszcze raz. 8/10 i do ulu...
 
26-05-2012
gość
Wspaniały film. Jedna z najpiękniejszych bajek jakie do tej pory widziałam. Moja 7-letnia córeczka także była zauroczona, a po obejrzeniu w telewizji pognałyśmy szybciutko do sklepu aby ją kupić. Mądry, ambitny, interesujący. Bardzo polecam.
 
09-07-2012
ananas
Rzadko kiedy ma się sposobność oglądnięcia lepszego filmu. Może "wciągnąć" w pełnym znaczeniu tego słowa i niesie wbrew pozorom bardzo głębokie przesłanie
 
20-11-2010
gość
Moja najnaj lepsza bajka , najnaj bardziej lubie Szczerbatka i czkawke ............ :D :D :D :D :D Powodzenia narka ?????????????
 
09-12-2013
gość
Uwielbiam ,,Jak wytresować smoka". Uwielbiam zwłaszcza szczerbatka i ma być jak wytresować smoka 2.
 
29-03-2014
gość
Polecam dla dzieci w wieku 7-13 lat gdyz w wyzszym wieku lub nizszym czlowieka juz to nie wcziąga
 
08-04-2012
gość
Bardzo ciekawy film z morałem. Moja 6 latka ogląda i zadowolona.
 
25-02-2013
gość
to jedna z najbardziej zajebistyh bajek jakie oglądałem
 
24-11-2013
gość
FANTASTYCZNY,ŚWIETNY NIE DO OPISANIA!!!P-O-L-E-C-A-M-!!
 
01-05-2013
gość
Wspanialy film dla dzieci i doroslych w roznym wieku
 
29-08-2011
gość
Moja córka ma 3,5 roku i uwielbia ten film...
 
01-01-2013
gość
Najlepsza bajka jaką kiedykolwiek widziałam
 
21-02-2014
gość
najpiękniejsza bajka dla dużych i małych.
 
23-01-2012
gość
od dawna nie widziałam lepszej bajki:)
 
02-04-2014
gość
Film jest fantastyczny.. Polecam;**
 
30-04-2012
gość
CUDOWNY. zapierający dech w piersiach
 
18-04-2014
gość
Najpiękniejsza bajka na świecie :)
 
02-02-2013
gość
bajka,ale prosze Państwa:rewelacja
 
17-07-2011
gość
Super film bardzo mi sie podoba
 
14-03-2014
gość
Świetny film dla całej rodziny
 
15-12-2013
gość
beznadziejny film katastrofa
 
21-08-2012
gość
POLECAM wciąga jak tornado
 
15-02-2013
gość
Piękna i ciekawa bajka.
 
04-04-2012
gość
super. wartosci moralne
 
23-01-2012
gość
Moja ulubiona bajka :D
 
01-11-2010
destroybubbles
Baaardzo fajna bajka.
 
28-06-2012
gość
Ten film jest SUPER!
 
10-03-2012
sisi110
fajna bajka polecam
 
23-02-2014
gość
Uwielbiam tą bajkę
 
19-03-2014
gość
Bardo fajny film!
 
28-11-2012
Michael1804
Bajka debest .:)
 
22-02-2013
gość
Są lepsze filmy.
 
29-08-2011
gość
fajny i tyle :)
 
09-11-2011
gość
Jest ekstra
 
06-04-2014
gość
dobry film
 
25-03-2014
gość
super baja
 
18-07-2012
gość
uwielbiam
 
06-04-2014
gość
super ;P
 
06-12-2013
gość
genialny
 
26-07-2013
gość
błe...
 
03-02-2012
gość
suprer
 
27-11-2011
gość
extra
 
02-06-2013
gość
super
 
26-08-2012
gość
extra
 
07-04-2012
gość
Super
 
15-04-2011
gość
oo
 
25-10-2013
gość
 
 
15-04-2014
gość
 
 
12-04-2014
gość
 
 
07-04-2014
gość
 
 
06-04-2014
gość
 
 
04-04-2014
gość
 
 
01-04-2014
gość
 
 
29-03-2014
gość
 
 
28-03-2014
gość
 
 
25-03-2014
gość
 
 
23-03-2014
gość
 
 
22-03-2014
gość
 
 
21-03-2014
gość
 
 
19-03-2014
gość
 
 
19-03-2014
gość
 
 
19-03-2014
gość
 
 
17-03-2014
gość
 
 
15-03-2014
gość
 
 
11-03-2014
gość
 
 
09-03-2014
gość
 
 
08-03-2014
gość
 
 
05-03-2014
gość
 
 
03-03-2014
gość
 
 
28-02-2014
gość
 
 
23-02-2014
gość
 
 
22-02-2014
gość
 
 
22-02-2014
gość
 
 
20-02-2014
gość
 
 
13-02-2014
gość
 
 
09-02-2014
gość
 
 
08-02-2014
gość
 
 
30-01-2014
gość
 
 
24-01-2014
gość
 
 
15-01-2014
gość
 
 
12-01-2014
gość
 
 
06-01-2014
gość
 
 
06-01-2014
gość
 
 
05-01-2014
gość
 
 
05-01-2014
gość
 
 
31-12-2013
gość
 
 
20-12-2013
gość
 
 
18-12-2013
gość
 
 
08-12-2013
gość
 
 
07-12-2013
gość
 
 
04-12-2013
gość
 
 
04-12-2013
gość
 
 
02-12-2013
gość
 
 
30-11-2013
gość
 
 
23-11-2013
gość
 
 
23-11-2013
gość
 
 
21-11-2013
gość
 
 
19-11-2013
gość
 
 
17-11-2013
gość
 
 
09-11-2013
sylvvia90
 
 
28-10-2013
gość
 
 
12-10-2013
gość
 
 
09-10-2013
gość
 
 
01-10-2013
gość
 
 
28-09-2013
gość
 
 
28-09-2013
gość
 
 
20-09-2013
gość
 
 
15-09-2013
gość
 
 
12-09-2013
gość
 
 
30-08-2013
gość
 
 
27-08-2013
gość
 
 
17-08-2013
gość
 
 
16-08-2013
gość
 
 
05-08-2013
gość
 
 
01-08-2013
gość
 
 
21-07-2013
gość
 
 
16-07-2013
gość
 
 
07-07-2013
gość
 
 
04-07-2013
gość
 
 
19-06-2013
gość
 
 
16-06-2013
gość
 
 
09-06-2013
gość
 
 
29-05-2013
gość
 
 
24-05-2013
gość
 
 
12-05-2013
gość
 
 
04-05-2013
gość
 
 
27-04-2013
gość
 
 
20-03-2013
gość
 
 
23-02-2013
gość
 
 
20-02-2013
gość
 
 
20-02-2013
gość
 
 
06-02-2013
gość
 
 
03-02-2013
gość
 
 
29-01-2013
gość
 
 
13-01-2013
gość
 
 
30-12-2012
gość
 
 
28-12-2012
gość
 
 
09-12-2012
gość
 
 
09-12-2012
gość
 
 
12-11-2012
gość
 
 
24-09-2012
gość
 
 
06-09-2012
gość
 
 
04-09-2012
gość
 
 
08-08-2012
gość
 
 
17-07-2012
gość
 
 
08-07-2012
gość
 
 
20-06-2012
gość
 
 
12-06-2012
gość
 
 
04-06-2012
gość
 
 
25-05-2012
gość
 
 
30-04-2012
gość
 
 
18-04-2012
gość
 
 
15-04-2012
gość
 
 
14-04-2012
gość
 
 
07-04-2012
gość
 
 
18-03-2012
gość
 
 
17-03-2012
gość
 
 
01-02-2012
gość
 
 
24-01-2012
gość
 
 
17-01-2012
gość
 
 
15-01-2012
gość
 
 
08-01-2012
gość
 
 
18-12-2011
gość
 
 
17-12-2011
gość
 
 
24-11-2011
gość
 
 
20-11-2011
dominisia021293
 
 
22-10-2011
gość
 
 
19-10-2011
gość
 
 
12-10-2011
gość
 
 
11-10-2011
gość
 
 
21-09-2011
gość
 
 
28-08-2011
gość
 
 
26-08-2011
gość
 
 
11-08-2011
gość
 
 
03-08-2011
mruczek5588
 
 
30-07-2011
gość
 
 
19-07-2011
gość
 
 
26-06-2011
gość
 
 
27-04-2011
gość
 
 
21-02-2011
gość
 
 
08-01-2011
gość
 
 
07-01-2011
gość
 
 
07-01-2011
gość
 
 
25-12-2010
gość
 
 
25-12-2010
gość
 
 
07-12-2010
myku
 
 
06-12-2010
gość
 
 
30-11-2010
gość
 
 
01-08-2010
student
» pokaż wszystkie opinie
Podobne i polecane
Partnerzy
Współpraca
Masz pomysł na współpracę? Chcesz zostać partnerem? Skotaktuj się z nami!